ÖPPETTIDER
Mån-tis & fre: 10.00-16:00
Ons-tors: 10.00-18.00
Lör: 10-14

Stranda Möbler & Inredning – Din inredningsaffär i Kalmar län

Stranda Möbler och Inredning är din lokala inredningsaffär med stor personlighet. Vi finns i Ålem i närheten av Mönsterås – mitt emellan Kalmar och Oskarshamn. I vår inredningsaffär finner du dekorationer, möbler, tyger och gardiner i olika stilar. Låt dig själv inspireras, hitta din egen stil och sätta din egen prägel på inredningen i ditt hem.

Inredningsaffär med allt från ljuslyktor till möbler

Här finner du inredningsdetaljer för alla smaker. Vi har allt från små ljuslyktor till korgar, speglar och möbler. Våra möbler, precis som övriga produkter finns i olika stilar. Bland annat har vi produkter i retro, lantligt, färgstarkt, chabby chic och mycket mer. De flesta av våra produkter finns hemma i butiken, men större möbler får vi vanligtvis beställa vid behov.

Inred med tyger och gardiner

Genom att inreda med tyger får ditt hem en varm och mjuk känsla. I vår inredningsaffär har vi tyger och gardiner från en mängd kända varumärken, såväl som gardinstänger och andra tillbehör. Hos oss finner du alla möjliga sorters tyger, både vanliga, lite mer exklusiva och annorlunda. Här kan du titta, känna på kvalitén, samt beställa tyger i metervara. Vi hjälper dig att hitta det du söker, om vi inte har det i butiken ser vi till att beställa hem tyget till dig.

Varmt välkommen till vår inredningsaffär och låt dig inspireras i en personlig butik med hjälpsam personal!

20170508_192857